EL CV VALL D'HEBRON VETERANS "B" NOU CAMPIÓ DE CATALUNYA DE LA LLIGA MASTER 2014-15

14/06/2015

La Fase Final de la Lliga Master de Catalunya 2014-2014 s'ha disputat el dissabte 13-06-2015 al Poliesportiu del Centre de Viladecans.

A aquesta darrera Fase de la competició hi accedíen els 6 millors equips de la Fase de grups. Per tant els 6 finalistes han estat Guinardó; CV Sant Cugat, CV Sant Boi "A"; Escola Arenal; Thunder i CV Vall d'Hebron Veterans "B".

Tot i que el nostre equip s'havia mostrat intractable al llarg de tota la Lliga regular, el fet de jugar-se tota una temporada en una Fase Final, feia que l'equip s'hagués d'esforçar de valent en aquesta important cita. A més, per circumstàncies, el CV Vall d'Hebron es presentava a Viladecans amb moltes baixes, i amb un grup força reduït de 7 jugadors.

Lluny d'arronsar-se degut a la reduïda plantilla disponible, l'equip ha plantejat des del primer instant un unic missatge als seus rivals: l'objectiu era guanyar el campionat!

Als dos partits de la "prèvia" tant l'equip de l'Escola Arenal com el Guinardó s'han desfet de CV Sant Boi "A" i CV Sant Cugat respectívament.

A Semifinals Guinardó eliminava finalment a Thunder, i CV Vall d'Hebron "B" s'hauría d'enfrontar a l'Escola Arenal.

Coneixedor del fet que era la seva oportunitat, el CV Vall d'Hebron "B" ha sortit "al màxim" i aguantant les primeres escomeses de Arenal, finalment ha vençut la resistencia del contrari amb un bon servei i serietat en la recepció, per tal d'augmentar les diferències fins a anotar-se el primer set per 25-9. Arenal ha plantat cara al inici del segon set amb la necessitat de remontar, però quan CV Vall d'Hebron "B" ha superat uns primers moments d'incertesa i dubtes en el joc, finalment s'ha tornat a imposar al marcador, i la consigna per part de l'entrenador Martín Cardozo (també jugador) ha estat clarament la de enllestir el encontre. A partir d'aquest moment un seguit de bons atacs del propi Martín Cardozo, i dels germans Alfredo i Pedro Pinheiro han dinamitat els esforços de Arenal, i amb un 25-18 Vall d'Hebron s'ha anotat el segon set i el partit.

A la gran Final esperava el Guinardó, un dels unics dos equips que havien pogut vèncer el CV Vall d'Hebron al llarg de la temporada regular. Tot i el potencial del rival, així com a les baixes própies, el CV Vall d'Hebron ha demostrat tenir sempre un únic objectiu: la victoria final.

Amb aquests antecedents el xoc es produeix. La Final comença a ritme trepidant i el primer set es converteix en una lluita titànica, a la qual els dos equips es deixen la pell però cap d'ells aconsegueix distanciar-se de l'altre. Cada punt es lluita fins a l'imposible i el desgast físic comença a notar-se als equips, però Guinardó arriva lleument més desgastat degut al seu dur encontre anterior contra Thunder, i finalment baixa la guàrdia. Vall d'Hebron ho aprofita per, mantenint la calma i jugant molt ordenadament, apuntalar el complicat set, guanyant per un ajustat 21-25.

En aquest punt, Guinardó és conscient que ha fet tot el posible per imposar-se però tot i així ha estat imposible, i durant el segon set, la major confiança dels atacants de Vall d'Hebron, així com l'encert en el joc de les seves col.locadores, ha terminat per ensorrar l'equip del Guinardó, el qual finalment s'ha rendit a la superioritat del CV Vall d'Hebron i ha cedit el segon i darrer set per un contundent 8-25, enmig d'un allau de bon joc per part del CV Vall d'Hebron, el qual finalment ha guanyat la Final i s'ha proclamat Campió de Catalunya Master 2014-15.

Felicitats als jugadors/es de l'equip per la victoria: Angel, Enrique, Anna, Angie, Pedro, Alfredo i Martín (entrenador) i a la resta d'integrants de l'equip malgrat no hagin pogut assistir-hi a la Fasde Final. Tots heu fet possible arrivar al final del camí.

Tot el Club Voleibol Vall d'Hebron s'enorgulleix de vosaltres. Felicitats i Gràcies.

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos